Maak het jezelf makkelijk, veilig en snel

We hebben van Patientdesk een duidelijke, veilige en overzichtelijke app gemaakt. Op die manier ga je snel van start, zonder obstakels.

Less is more

Geen vliegtuigcockpit met duizenden functies die je nooit gebruikt. Maar wel precies wat je nodig hebt om snel en vlot door een consultatie te gaan.

Razendsnel

Snel online een patiëntendossier raadplegen vanop eender welke locatie? Een nieuw dossier aanmaken in minder dan zestig seconden? Zo geregeld met Patientdesk.

Op elk toestel

Van smartphone en tablet tot laptop. Op Windows en op Apple toestellen. Patientdesk is er overal waar je een internetverbinding hebt.

Ga voor gebruiksgemak

Ga snel vooruit en win tijd met gebruiksvriendelijke opties. Laat de papierwinkel achterwege en navigeer in 1-2-3 door je dossiers. Laad alle info in via een eID-lezer.

Versterk je band met de patiënt

Plan je e-mails in en laat ze automatisch versturen in de toekomst voor optimale opvolging met je patiënten. Zo blijf je betrokken en schep je vertrouwen.

Geweldige support

Heb je assistentie nodig of simpelweg een vraag? Bij ons zijn we een Whatsappje van je verwijderd en staan we klaar om te helpen. Geen bots maar echte mensen die je vraag ter harte nemen!

Zorgverstrekkers aan het woord

Voor mij is Patientdesk al jaren een onmisbare applicatie voor mijn patiëntendossiers: eenvoudig te bedienen, duidelijk overzicht, geen overbodige toeters en bellen waar je anders niets mee doet maar toch voor betaalt, en vooral een ad-hoc service om u tegen te zeggen. Dus ook voor mijn praktijk een absolute meerwaarde!

Geert Spiloes
OSTEOPAAT D.O.

Patientdesk is een programma dat in zijn eenvoud een duidelijk, overzichtelijk en vooral professioneel overzicht biedt. Het is makkelijk in gebruik en geeft mij, als psycholoog, een mooie houvast om een dossier veilig digitaal te bewaren. Met een simpele klik krijg ik een overzicht van informatie over de patiënt met een oplijsting van de voorbije gesprekken. Heel fijn in gebruik en zeker een aanrader.

Katrien Kemps
PSYCHOLOOG

Ondertussen ben ik een jaar aan de slag met Patientdesk. Eenvoudig maar alles wat nodig is om je patiëntendossiers gemakkelijk te beheren. De applicatie werkt zowel op pc, tablet als smartphone zeer gemakkelijk. Bovendien kan je eenvoudig en snel communiceren met je patiënt via mail of telefoon. De service is top!

Raf Crijns
OSTEOPAAT D.O.

Ontdek het zelf!

Zien is geloven: niets gaat boven een video die het gemak van Patientdesk toont.

Ontdek de voordelen!